Vaste planten kopen in Culemborg

U kunt lege plekken in uw tuin gemakkelijk opvullen door vaste planten te kopen uit Culemborg. Als u zich afvraagt, waar kan ik vaste planten kopen? Bezoek tuincentrum van den Hurk in Culemborg en bekijk ons zeer uitgebreid assortiment vaste planten. Vaste planten hebben als groot voordeel dat ze over het algemeen niet zo veel onderhoud nodig hebben. Als u kiest voor een bloeiende plant is het wel aan te raden om de uitgebloeide bloemen te verwijderen. Dit geeft minder rommel in de tuin en de plant zal beter groeien als u de bloemen verwijdert. Een vaste plant kan in principe overal worden geplaatst als hij maar in goede grond wordt gepoot. U heeft in ons tuincentrum een ruime keuze om diverse soorten vaste planten te kopen, zowel bloeiende als niet bloeiende planten en struiken, maar ook bieden wij een groot assortiment Weber barbecues, tuinmeubelen en dierbenodigdheden aan.

Vaste planten kopen van hoge kwaliteit nabij Vianen
Vaste planten nodig in Culemborg? Kom naar tuincentrum GroenRijk in Culemborg!

Als u kiest voor vaste planten in uw tuin nabij Vianen, dan heeft u de mogelijkheid om verschillende planten te combineren. U kunt bij voorbeeld kiezen uit:

Houdt u wel goed in de gaten welke planten wel en niet bij elkaar in de buurt kunnen staan. Sommige planten kunnen prima samen, bij andere is het vaak beter om ze met wat afstand van elkaar te plaatsen. Uiteraard kan Tuincentrum Van den Hurk in Culemborg u hierover adviseren.

Uitgebreid aanbod eenjarige planten in de buurt

Vaste planten zorgen vaak voor groen in uw tuin. Soms bloeien ze pas in de loop van de zomer of in de herfst. Wilt u naast vaste planten uit Culemborg al in het voorjaar wat meer kleur in de tuin dan kunt u dit prima oplossen door eenjarige plantjes in de buurt te kopen en in uw tuin te zetten. U kunt ze in de koude grond zetten of in gezellige plantenbakken. Maar wanneer kunt u vaste planten kopen? Zodra de IJsheiligen voorbij zijn, dus na 14 mei, kunt u al vaste en eenjarige plantjes bij ons kopen. Als u ze goed bijhoudt, dat wil zeggen; op tijd de uitgebloeide bloemen verwijderen en genoeg water geven als het wat langer droog weer is, dan bloeien ze de hele zomer. Bij ons komen de planten rechtstreeks van de kweker, waardoor de kwaliteit van de vaste planten uitstekend is.

Vaste planten kopen in Culemborg bij Tuincentrum van den Hurk

Vaste planten kopen in de plantenwinkel van Tuincentrum van den Hurk in Culemborg

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze plantenwinkel in ons complete tuincentrum in Culemborg. Het tuincentrum is gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Tiel, Leerdam, Geldermalsen en Vianen. Vraagt u zich af welke plantenwinkel vandaag open is? Onze specialisten staan 7 dagen per week voor u klaar om u advies op maat te geven. Bezoek ons tuincentrum in Culemborg en ervaar het zelf!