Vaste planten Culemborg

U kunt lege plekken in uw tuin gemakkelijk opvullen met vaste planten Culemborg. Bezoek tuincentrum van den Hurk met een zeer uitgebreid assortiment vaste planten. Vaste planten hebben als groot voordeel dat ze over het algemeen niet zo veel onderhoud nodig hebben. Als u kiest voor een bloeiende plant is het wel aan te raden om de uitgebloeide bloemen te verwijderen. Dit geeft minder rommel in de tuin en de plant zal beter groeien als u de bloemen verwijdert. Een vaste plant kan in principe overal worden geplaatst als hij maar in goede grond wordt gepoot. U heeft in ons tuincentrum ruime keuze uit diverse soorten vaste planten, zowel bloeiende als niet bloeiende planten en struiken. 

Maak uw tuin mooi met vaste planten Culemborg Vaste planten nodig in Culemborg? Kom naar tuincentrum GroenRijk in Culemborg!

Als u kiest voor vaste planten in uw tuin dan heeft u de mogelijkheid om verschillende planten te combineren. U kunt bij voorbeeld kiezen uit:

Houdt u wel goed in de gaten welke planten wel en niet bij elkaar in de buurt kunnen staan. Sommige planten kunnen prima samen, bij andere is het vaak beter om ze met wat afstand van elkaar te plaatsen. Uiteraard kan Tuincentrum Van den Hurk u hierover adviseren.

Geef uw tuin kleur met eenjarige planten

Vaste planten zorgen vaak voor groen in uw tuin. Soms bloeien ze pas in de loop van de zomer of in de herfst. Wilt u naast vaste planten Culemborg al in het voorjaar wat meer kleur in de tuin dan kunt u dit prima oplossen door eenjarige plantjes te kopen en in uw tuin te zetten. U kunt ze in de koude grond zetten of in gezellige plantenbakken. Zodra de IJsheiligen voorbij zijn, dus na 14 mei, kunt u al eenjarige plantjes bij ons kopen. Als u ze goed bijhoudt, dat wil zeggen; op tijd de uitgebloeide bloemen verwijderen en genoeg water geven als het wat langer droog weer is, dan bloeien ze de hele zomer.

U bent van harte welkom in ons tuincentrum

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons tuincentrum als u vaste planten Culemborg zoekt. Tuincentrum Van den Hurk kent ruime openingstijden en voor vragen kunt u ons ook altijd even bellen. Ons telefoonnummer is 0345 – 512 136.