Tuincentrum Vianen

Zoekt u een tuincentrum in Vianen? Bij Tuincentrum van den Hurk vindt u inspiratie voor uw tuin en balkon, maar ook voor uw huiskamer en de vensterbank. Een uitgebreid assortiment planten voor binnen en buiten wordt door Tuincentrum van den Hurk aangeboden en uiteraard kunt u ook gedegen advies krijgen over de planten. Met de juiste verzorging kunt u van vaste planten vele jaren plezier hebben. Eenjarige planten zijn uiteraard vanaf april volop verkrijgbaar, deze zijn zeer geschikt om bloembakken of borders in uw tuin mee te vullen tot een kleurrijke bloemenzee.

Een tuincentrum nabij Vianen vol inspiratieZelf plantjes kweken in Culemborg? Kom naar tuincentrum GroenRijk in Culemborg!

Heeft u geen tuin maar wel een gezellig balkon? Ook daar kunt u natuurlijk iets moois van maken met planten. Leuk op het balkon is bijvoorbeeld:

  • Een plantenbak met eenjarige plantjes
  • Een bak met een winterharde plant die in het najaar mooi bloeit
  • Leuke beeldjes en andere accessoires

Let er wel op dat planten die niet in de vaste grond staan soms toch kunnen bevriezen ondanks dat de plant op papier winterhard is. Het kan dan raadzaam zijn om de bakken met deze planten in het winterseizoen binnen te zetten. In ons tuincentrum nabij Vianen krijgt u altijd goed advies over de juiste verzorging van uw planten.

Tuinplanten en kamerplanten kopen 

U bent natuurlijk van harte welkom in ons ruime tuincentrum nabij Vianen. U vindt hier niet alleen kamerplanten en tuinplanten, maar ook alles voor uw moestuin en vijver. Vindt u het leuk om zelf groenten te kweken? Bij Tuincentrum van den Hurk kunt u terecht voor de beste kwaliteit pootplantjes. Wilt u een vijver in uw tuin aanleggen? Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden, uiteraard rekening houdend met uw wensen en de beschikbare ruimte.

Neem contact op met ons tuincentrum

Weet u niet zeker of een bepaalde plant of struik wel past in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Tuincentrum Van den Hurk in Culemborg is bereikbaar via telefoonnummer 0345 – 512 136. Bezoek ook eens onze Facebookpagina voor actuele aanbiedingen en extra openingstijden.