Tuincentrum Leerdam

Een bezoek aan ons tuincentrum nabij Leerdam betekent volop inspiratie opdoen voor uw tuin en balkon, maar ook voor prachtige planten voor in huis, leuke woonaccessoires en voor uw huisdier kunt u bij ons terecht. En dat is nog lang niet alles! Naast de complete dierenwinkel vindt u in ons tuincentrum ook een complete vijverwinkel, tuinmeubelen, parasols en de grootste collectie Weber barbecues uit de regio! Kom langs en geniet in ons tuincentrum van al het moois, de kleuren en heerlijke geuren! 

Tuincentrum nabij Leerdam? Kom naar tuincentrum GroenRijk in Culemborg!

Alles voor uw tuin vindt u bij tuincentrum Leerdam 

Bent u op zoek naar inspiratie om uw tuin na de winter weer tot een juweeltje om te toveren? U vindt bij tuincentrum Leerdam alles wat u zoekt. Wij hebben de beste kwaliteit planten, zowel eenjarige planten als vaste planten die u ieder jaar weer verrassen met mooie bloemen. Of u nu een grote tuin heeft of een klein balkon, u vindt hier alles wat u nodig heeft om volop te genieten. Wanneer u veel bloeiende planten in uw tuin heeft zal dit ook zeker insecten en vogels aantrekken die op zoek gaan naar voedsel. Bijtjes en vlinders die van bloem naar bloem gaan om de honing en stuifmeel te verzamelen, vogels die in uw tuin op zoek gaan naar takjes om hun nestje te bouwen.

Toe aan nieuwe tuinmeubelen? 

Bent u toe aan een nieuwe tuinset? In ons tuincentrum vindt u de grootste collectie tuinmeubelen van Leerdam, Culemborg en regio Vianen. Maak het terras gezellig met bijvoorbeeld:

Dan kunt u bij de eerste mooie lentedag direct van het zonnetje genieten, en dat kan ook op die laatste mooie dag in oktober als Moeder Natuur ons ineens trakteert op nog een paar mooie dagen voordat de winter invalt.

Bezoek ons tuincentrum nabij Leerdam

De medewerkers van Tuincentrum Van den Hurk adviseren u graag bij de keuze voor planten in uw tuin of huiskamer. Heeft u vragen over de verzorging, dan kunt u ons ook altijd even bellen. Wij zijn tijdens de openingstijden bereikbaar op telefoonnummer 0345 – 512 136.