Rieten hondenmand Geldermalsen

Met een rieten hondenmand Geldermalsen doet u uw trouwe viervoeter een enorm plezier. Tuincentrum van den Hurk biedt een ruim assortiment aan hondenmanden. Afhankelijk van het ras van uw hond kunt u kiezen uit verschillende modellen en afmetingen voor deze heerlijke rieten manden. Natuurlijk zijn ze voorzien van een lekker zacht kussen zodat uw hond lekker kan slapen. Als u uw hond vanaf puppy leert dat dit zijn vaste slaapplek is zal hij de hondenmand zeer waarschijnlijk zelf opzoeken om te gaan slapen na een heerlijke wandeling. Rieten hondenmand kopen Vianen? Kom naar tuincentrum van den Hurk!

Kies het juiste formaat rieten hondenmand Geldermalsen 

Bij het kopen van een rieten hondenmand Geldermalsen is het belangrijk om het juiste formaat te kiezen. Een hond ligt graag ruim en gemakkelijk, net zoals u als u in bed ligt. U kunt de hondenmand gebruiken:

  • Als vaste plaats voor uw hond, zodat hij niet op de stoelen of de bank gaat liggen;
  • Als uw hond uit logeren gaat, hij heeft dan zijn eigen plek met zijn eigen geur;
  • Voor meerdere dieren, ook katten liggen graag in een royale hondenmand.

Kies dus liever een mand die wat te groot is, zeker als u een hond als pup koopt en hij nog verder zal uitgroeien. Kies een rieten hondenmand met een los kussen, zodat u dit kunt uitwassen als het smoezelig is geworden of als er een keer een ongelukje gebeurt. Vaak kunt u zo’n kussen los kopen en het dus vervangen als het beschadigd is geraakt of zo vuil dat u het niet meer goed schoon krijgt.

Alles voor uw hond vindt u bij Van den Hurk

Bij Tuincentrum Van den Hurk kunt u niet alleen een rieten hondenmand Geldermalsen kopen, maar alles voor uw hond. U vindt in onze dierenwinkel een ruim assortiment uitstekende voeding, zowel nat voer als brokken. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze in kauwsnacks zodat het gebit van uw hond zo lang mogelijk in een goede conditie blijft. En ook de nodige speeltjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Ballen, botten en ander speelgoed zorgen ervoor dat uw hond het altijd naar zijn zin heeft.

Kom nu een mooie rieten mand uitzoeken voor uw hond

Is uw hond wel toe aan een nieuwe mand? Of krijgt u binnenkort een schattige pup in huis? Kom dan nu naar Tuincentrum Van den Hurk voor een mooie rieten hondenmand Geldermalsen. Uw hond zal er vast en zeker blij mee zijn.