Tuincentrum van den Hurk is Weber World Dealer en een compleet tuincentrum in Culemborg

Zondag geopend van 12:00 - 17:00 uur

Krabpaal kopen Vianen

Een krabpaal kopen  Vianen is erg belangrijk als u één of meerdere katten in huis heeft. Zeker als uw kat niet buiten komt en dus zijn nagels niet aan bomen en takken kan slijpen is een goede krabpaal een absolute must. Als u een binnenkat heeft en geen goede krabpaal heeft staan, dan is de kans groot dat poes vroeg of laat uw meubels of het behang te grazen neemt. U kunt dit de kat niet kwalijk nemen, hij moet immers zijn nagels scherp houden, dit is een natuurlijke reactie. Geef uw kat dus de gelegenheid om zijn nagels te slijpen, ook als het een binnenkat is.

Een krabpaal kopen Vianen, waar moet u op letten?Katten krabpaal kopen Vianen? Kom naar tuincentrum van den Hurk!

Een kat strekt zich graag uit als hij zijn nagels scherpt. Koop dus een krabpaal die hoog genoeg is. Heeft u grotere katten, bij voorbeeld Maine Coons of Noorse Boskatten, houdt u er dan rekening mee dat deze katten een flink gewicht kunnen krijgen als ze eenmaal volwassen zijn. Een kater van 7 of 8 kilo is geen uitzodering. Een krabpaal kopen Vianen betekent dat u een paal kiest die bij uw katten past, ook bij een mogelijk wat steviger ras die wat zwaarder zijn als ze zijn uitgegroeid. Een kat ligt graag hoog, kies dus bij voorkeur een paal met hoge ligplekken. Zo kan de kat vanaf zijn hoge ligplaats zijn gehele omgeving overzien en dat is iets wat katten graag doen.

Wat kan ik doen als de kat de krabpaal niet gebruikt?

Soms lijkt de kat geen interesse te hebben voor de krabpaal. U kunt dan het volgende proberen:

  • Bestrooi de krabpaal met catnip, een kruid waar katten erg gek op zijn
  • Zet de krabpaal op een plaats zodat hij goed te benaderen is voor de kat
  • Leg wat snoepjes op de ligplaatsen zodat uw kat daar wellicht op af gaat

Meestal gaat de kat uiteindelijk de paal wel gebruiken om te slapen en te spelen. Sommige katten houden van palen met een “huisje” er in waar ze zich kunnen verstoppen.

Bekijk ons ruime assortiment krabpalen

Wilt u een krabpaal kopen Leerdam dan vindt u vast een geschikt model in onze dierenwinkel. Wilt u het ruime assortiment krabpalen van Tuincentrum Van den Hurk met eigen ogen zien, kom dan gerust eens langs, of bel voor meer informatie met telefoonnummer 0345 – 512 136.