Kerstshow Utrecht

Als de herfst op zijn eind loopt en de dagen in rap tempo korter worden breekt de gezelligste tijd van het jaar aan, de aanloop naar kerst met de kerstshow Utrecht. Deze show vindt u in Tuincentrum Van den Hurk in Culemborg. De hele zaak is in kerstsfeer en u kunt uitgebreid inkopen doen om het thuis zo gezellig mogelijk te maken. Natuurlijk hebben we ieder jaar de leukste accessoires voor de ultieme kerstsfeer.

Kom naar de kerstshow UtrechtKerstshow bezoeken in de regio Utrecht? Kom naar tuincentrum GroenRijk in Culemborg!

Culemborg ligt maar een klein stukje rijden van de regio Utrecht. Wilt u een leuke middag doorbrengen en alvast helemaal in kerstsfeer komen? Bezoek dan ons leuke tuincentrum. U vindt hier alles voor de kerst, zoals;

  • Kerstverlichting;
  • Kaarsen;
  • Kerstversiering;
  • Kerststerren;
  • Kerstbomen;
  • Kunstkerstbomen.

Doe inspiratie op voor de mooiste maand van het jaar en doe voordelig uw kerstinkopen. Alles wat uw huis sfeer kan geven tijdens de decembermaand hebben wij voor u uitgestald. Uiteraard volgen wij de laatste trends op kerstgebied, wij maken het onze klanten graag naar de zin.

Kom helemaal in kerstsfeer bij Tuincentrum Van den Hurk

Wilt u de ideale kerstsfeer proeven dan hoeft u echt niet naar een kerstmarkt in Duitsland. Dicht bij huis bij Tuincentrum Van den Hurk vindt u de mooiste kerstshow Utrecht met voor elk wat wils. Wilt u sfeer met Kerst, dan nodigen wij u zeker uit om langs te komen om uitgebreid kerstinkopen te doen. De mooiste versiering voor uw woning en natuurlijk voor de kerstboom vindt u in ons uitgebreide kerstassortiment dat wij met trots aan u presenteren.

Drie maanden genieten van de ideale kerstsfeer

Al vanaf begin oktober wordt Tuincentrum Van den Hurk omgetoverd tot een waar kerstsprookje. Vanaf dan kunt u bij ons genieten van de kerstshow Utrecht. Wij zijn er trots op dat vanuit de gehele regio Utrecht en Gelderland klanten naar onze winkel komen om sfeer te proeven en kerstinkopen te doen. Ieder jaar doen wij weer ons best om er iets moois van te maken en voor u de mooiste producten te selecteren voor een onvergetelijk Kerstfeest.