Hortensia snoeien Culemborg

Hortensia’s zijn dankbare planten als u ze goed verzorgt, hortensia snoeien Culemborg hoort daar natuurlijk ook bij. Tuincentrum van den Hurk biedt een ruim assortiment hortensia's. Je kunt een hortensia in de volle grond zetten, maar ook in een royale plantenbak. Een hortensia die in de volle grond staat kan tot flinke grootte uitgroeien mits hij goed wordt verzorgd en regelmatig gesnoeid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals:

  • Paarse hortensia's;
  • Witte hortensia's;
  • Roze hortensia's;
  • Blauwe hortensia's.

U kunt hortensia’s ook in verschillende kleuren naast elkaar plaatsen om zo een afscheiding in de tuin te maken. Door bij voorbeeld twee kleuren af te wisselen maakt u er een mooi geheel van.

Hortensia snoeien Culemborg kunt u ook uitbestedenHortensia snoeien in Culemborg? Kom naar tuincentrum GroenRijk in Culemborg!

Niet iedereen heeft groene vingers. Als u een mooie hortensiastruik in uw tuin heeft dan kunt u de verzorging ook uitbesteden. Een hortensia snoeien Culemborg kunt u ook door een vakkundige tuinman laten doen. Dat heeft als groot voordeel dat u zeker weet dat het goed gebeurt en dat de hortensia mooi in vorm blijft. Een hortensia kan in principe overal groeien, als het maar niet te donker en te vochtig is. De plant is winterhard en kan dus gewoon in de koude grond worden gezet. Wel is het belangrijk om de plant gedurende warme droge zomerdagen voldoende water te geven. Als u advies wilt over de juiste verzorging van een hortensia kunt u daarvoor uiteraard terecht bij Tuincentrum Van den Hurk in Culemborg.

Maak uw tuin mooi met vaste planten

De hortensia is één van de bekendste vaste planten. U kunt ze eventueel ook binnen in huis zetten, als u de plant in een kleinere pot plaatst zal hij niet verder uitgroeien. Maar als u de hortensia de ruimte geeft in een grote plantenbak of in de losse grond zal de hortensia bij goede verzorging uitgroeien tot een grote struik. U zult er vele jaren plezier van hebben. Hortensia snoeien Culemborg kan ervoor zorgen dat de plant mooi in model blijft en ook mooie bloementrossen blijft geven.

Alles weten over de hortensia?

Wilt u alles weten over de hortensia? Kom dan gerust eens langs in ons tuincentrum in Culemborg. Wij zijn dagelijks, behalve op zondag, voor u geopend. Heeft u vragen over de verzorging uw tuin belt u ons dan gerust op telefoonnummer 0345 – 512 136.