Dierenwinkel Culemborg

In de dierenwinkel Culemborg vindt u alles wat u nodig heeft voor de juiste verzorging van uw hond, kat, vogel of knaagdier. Tuincentrum van den Hurk beschikt naast alles voor uw huis en tuin ook over een enorme dierenwinkel. Wij beschikken over een ruim assortiment uitstekende voeding en verzorgingsproducten. Het is belangrijk dat een dier de juiste voeding krijgt om in optimale conditie te blijven. Natuurlijk kunt u kattenbrokjes bij de supermarkt kopen, maar deze bevatten vaak niet de juiste voedingsstoffen. Datzelfde geldt voor hondenvoer. Uw hond of kat wordt gezond oud als hij zijn hele leven de juiste voeding krijgt.

De juiste verzorgingsproducten vindt u in de dierenwinkel Culemborg

Naast goede voeding heeft uw dier ook de juiste verzorging nodig. Daarom vindt u bij Tuincentrum Van den Hurk ook een ruim assortiment verzorgingsproducten waaronder:Op zoek naar een dierenwinkel nabij Culemborg? Kom naar tuincentrum van den Hurk!

  • Borstels en kammen;
  • Kattenbakken;
  • Riemen en tuigjes;
  • Speelgoed voor hond en kat.

En uiteraard hebben wij ook alles in huis voor uw vogel of knaagdier. In de dierenwinkel Culemborg kunt u zowel kleine als grootverpakkingen droogvoer kopen. Grootverpakkingen zijn reuze handig als u meerdere dieren heeft of als u voor een wat langere periode wilt inslaan. Ook is de prijs per kilo bij het kopen van een grootverpakking aanzienlijk lager. De beste kwaliteitsvoeders voor honden, katten, vogels en knaagdieren vindt u in onze dierenwinkel. Wij verkopen artikelen van onder andere Felix, Perfect Fit, Nature & Science, Purina, Royal Canin, Fokker, Teurlings en nog veel meer. Kom langs bij tuincentrum van den Hurk in Culemborg om het volledige assortiment te bekijken.

Verwen uw dier met de lekkerste hapjes

Uw huisdier mag best eens verwend worden. Met lekker vers vlees, een lekkere kauwsnack wat ook nog eens goed is voor het gebit of lekker snoepjes. Voor hond en kat vindt u een ruime keuze aan kwaliteitsproducten van bekende merken. En natuurlijk heeft dierenwinkel Culemborg ook regelmatig leuke aanbiedingen waarvan u kunt profiteren. Kies het juiste voer voor uw dier en zorg er op die manier voor dat hij een lang en gezond leven leidt. Stem de voeding af op de leeftijd of op speciale behoeftes. Als bij voorbeeld de nieren van een ouder wordend dier niet meer goed werken heeft uw hond of kat baat bij een eiwitbeperkt dieet. Door de juiste voeding te geven kunt u uw dier een gezonde oude dag bezorgen.

Kom voor alles voor uw huisdier naar Culemborg

Alles wat u nodig heeft vindt u in onze dierenwinkel. Bij Tuincentrum Van den Hurk kunt u terecht voor alles wat uw huisdier nodig heeft. Maak uw keuze uit ons ruime assortiment, en vraag onze medewerkers gerust om advies.