Cactus kopen Geldermalsen

Wilt u iets bijzonders in uw woonkamer dan is een cactus kopen nabij Geldermalsen wellicht een goede suggestie. Tuincentrum van den Hurk biedt een zeer uitgebreid assortiment aan cactussen. Cactussen zijn dankbare planten die niet veel verzorging nodig hebben. Van oorsprong groeien deze planten in de woestijn waar ze het moeten doen met weinig voeding en zeer weinig water. Toch groeien cactussen over het algemeen prima in deze extreme omstandigheden. Maar ook bij u in de huiskamer, onder wat minder zware condities, kan een cactus prima groeien. Het is overigens niet zo dat een cactus helemaal geen verzorging nodig heeft, dit is een misverstand.

Een cactus kopen Geldermalsen is een aanwinst voor uw huiskamer Cactus kopen Geldermalsen? Kom naar tuincentrum van den Hurk!

Een cactus die goed wordt verzorgd zal u belonen met prachtige bloemen. Cactussen zijn prima geschikt voor:

  • De woonkamer;
  • Een kantoorruimte;
  • Als ze wat groter zijn: in de hal van uw bedrijf.

Het is belangrijk dat u de plant op een warme en zonnige plaats zet. De cactus zal zich vervolgens naar de zon draaien. Draai de pot daarna liever niet meer, want het kost de plant veel energie om zich opnieuw te draaien en deze energie kan de cactus beter besteden aan groeien en bloeien. Een cactus kopen Geldermalsen doet u natuurlijk bij Tuincentrum Van den Hurk waar u ruime keuze heeft uit verschillende soorten cactussen.

De juiste verzorging voor uw cactus

Gat u een cactus kopen Geldermalsen dan is het belangrijk deze goed te verzorgen. Na de bloeiperiode zet u de cactus bij voorkeur op een koele plaats maar er moet wel voldoende licht zijn. Zet de plant dus niet in een donkere schuur. Na de winterperiode doet u de cactus een enorm plezier met een iets ruimere pot zodat hij verder kan groeien. Als u dit ritueel jaarlijks herhaalt zult u merken dat uw cactus steeds een beetje groter en voller wordt. Op deze manier kunt u vele tientallen jaren plezier hebben van een cactus.

De mooiste cactussen vindt u bij Van den Hurk

Tuincentrum Van den Hurk voor de mooiste cactussen in allerlei vormen en groottes. U kunt uw cactus vervolgens zelf opkweken tot een mooie en sierlijke kamerplant. Kom langs in ons tuincentrum en vraag deskundig advies aan een van onze medewerkers of lees de tips over het optimaal verzorgen van uw cactus.