Barbecues

Tuincentrum van den Hurk is Weber World Dealer en een compleet tuincentrum in Culemborg

De barbecues van Tuincentrum van den Hurk geven u de ultieme gebruikerservaring! Wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, heerlijk buiten het eten te bereiden? Barbecues, buitenkeukens en alle bijbehorende accessoires hebben wij ook in ons tuincentrum. Zo weet u zeker dat u tijdens die mooie avonden kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Als Weber World Dealer hebben wij een compleet aanbod en ook daarom komt u voor de beste barbecues naar ons tuincentrum in Culemborg. Laat u adviseren welke barbecue het beste bij u past, een houtskoolbarbecue, gasbarbecue of elektrische barbecue, het kan allemaal! 

Weber barbecue kopen bij Tuincentrum van den Hurk

Barbecue kopen in de buurt 

Bij Tuincentrum van den Hurk, nabij Vianen en Leerdam, hebben wij een zeer breed aanbod barbecues van uitstekende kwaliteit. Wat dacht u van een mooie Weber barbecue, die vlees en groenten op een perfecte manier grilt tot de smaak precies is hoe u het verwacht van de barbecue. Kom naar ons tuincentrum als u een nieuwe barbecue kopen wilt, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment, inclusief:

Fantastische BBQ aanbieding!

Bent u op zoek naar de ultieme barbecue voor deze zomer? Dan is de Weber Smokefire wat u wilt. Deze BBQ van Weber is een op hout gestookte pelletbarbecue, waardoor de authentieke smaak van barbecueën wordt gecombineerd met moderne technieken. Daarnaast heeft de Smokefire een geweldige barbecue aanbieding, bij aanschaf van geselecteerde modellen in ons krijgt u namelijk een gratis barbecue workshop bij de Weber grill academy! Voor meer informatie over deze barbecue aanbieding kunt u altijd contact met ons opnemen of een van onze medewerkers in het tuincentrum aanspreken. Kom langs bij ons tuincentrum in Culemborg om de Weber Smokefire en nog veel meer modellen in het echt te bekijken!

Barbecues van de beste merken bij Tuincentrum van den Hurk in Culemborg

Kom langs bij Tuincentrum van den Hurk in Culemborg, om al onze barbecues van dichtbij te bekijken en aan te raken. Als Weber World Dealer weten wij als geen ander dat de juiste barbecue voor u goed moet voelen en dat kunt u alleen weten als u deze in het echt ziet. Gelukkig is ons tuincentrum goed te bereiken vanuit onder andere Vianen, Leerdam, Tiel en Geldermalsen en kun je er ook terecht voor alles voor binnen en buiten zoals vaste planten, tuinmeubelen, dierbenodigdheden, vijverbenodigdheden en veel meer.. Het tuincentrum is zeven dagen per week geopend, dus u bent iedere dag van de week van harte welkom om barbecues uit te testen. Wij zien u graag snel bij Tuincentrum van den Hurk in Culemborg!