Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau, maar heeft u geen idee wat u moet geven? Kies voor de cadeaubon van tuincentrum van den Hurk. Met deze cadeaubonnen maakt u iedereen blij, omdat wij voor iedereen wel iets leuks in de winkel hebben!

  • Cadeaus voor vrouwen: planten, bloemen, de leukste woonaccessoires als kussens, kaarsen, bijzettafeltjes, een mooie glazen stolp en meer! Ook een mooi boeket kunstbloemen vinden vrouwen prachtig. 
  • Cadeau voor mannen: barbecue accessoires, bbq receptenboeken, alles voor een eigen moestuin, vijver artikelen, gereedschap, maar ook van alles om een mannenhuis gezellig te maken! 

Cadeaubonnen accepteren

Wij accepteren naast onze eigen cadeaubon ook de VVV bon / Iris cheque en de VVV cadeaukaart.

Korting met uw Kleurrijk wonen goudpas

In ons tuincentrum ontvangt u op vertoon van uw Kleurrijk wonen goudpas 10% korting op alle tuinplanten en kamerplanten (mits deze niet al zijn afgeprijsd). Ook is het bij ons mogelijk om uw gespaarde punten op uw kaart te verzilveren. U rekent uw aankopen af met de Woongoudpunten op uw Woongoudpas. De betaling verloopt via het pinapparaat. Woongoudpinnen dus!  Vraag ernaar bij de kassa! 


Bekijk meer productgroepen in de categorie Cadeaubonnen