Kerstboom kopen

Tuincentrum van den Hurk is Weber World Dealer en een compleet tuincentrum in Culemborg

Een echte kerstboom kopen voor in huis, er is niets beters dan dat! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. Nu is de vraag alleen; wanneer is het tijd om de kerstboom op te zetten? In de maand december vieren veel mensen in Nederland twee grote feesten. Enerzijds Sinterklaas en anderzijds Kerst. Een van de beste momenten om de kerstboom op te zetten is dan ook na Sinterklaas. De reden hiervoor is dat de feestelijke dagen dan goed in elkaar overlopen, maar elkaar niet overlappen. Een andere regel die door veel mensen wordt aangehouden is dat de kerstboom twee weken voor kerst opgezet mag worden. Dit zal dan zo rond 10 of 11 december zijn. Vergeet niet om voor het optuigen van de kerstboom kerstversiering te kopen. Kerstballen kopen doe je natuurlijk bij jou in de buurt, bij Tuincentrum van den Hurk!

Kerstboom kopen in de buurt Easyfix-Tuincentrum van den Hurk

NIEUW!!!  Easyfix kerstboomstandaard, de oplossing voor een kaarsrechte kerstboom!     

De EasyFix is bij ons te koop en daarbij wordt hij door ons geheel vrijblijvend en vakkundig een gat geboord in uw kerstboom zodat hij direct bij het opzetten gemonteerd kan worden aan de EasyFix. 

De mooiste echte kerstbomen koop je lokaal

Je hebt er dit jaar voor gekozen om een echte kerstboom in huis te halen, maar wanneer moet je een echte kerstboom kopen? Dit kun je het beste zo vroeg mogelijk doen. De meeste kwekers kappen hun kerstbomen in de laatste week van november. Voor de mooiste boom is het dus een idee om eind november of begin december al te gaan oriënteren. Bij Tuincentrum van den Hurk in Culemborg vind je jaarlijks prachtige echte kerstbomen, en dat maar liefst 7 dagen in de week. Het fijne hiervan is dat het voor iedereen uit de omgeving makkelijk is om een echte kerstboom dicht bij huis te halen. Kom je dus uit Vianen, Tiel of Leerdam, dan is het zeker aan te raden om bij ons een kijkje te komen nemen! Onze echte kerstbomen zijn namelijk van uitstekende kwaliteit én verkrijgbaar voor een lage prijs. Zo houd je meer geld over voor de cadeaus onder de boom! Wanneer je deze neerlegt is helemaal aan jou. Gebruikelijk is dat cadeaus op Eerste Kerstdag worden uitgepakt, maar als je daar eerder of later mee wil beginnen kan dat natuurlijk ook. 

Wat voor kerstboom kopen in de buurt

Voor wie zich afvraagt: “Wat voor kerstboom zal ik kopen?”, zetten wij een aantal verschillende soorten voor je op een rij. Er zijn namelijk een hoop externe invloeden die kunnen bepalen welke kerstboom bij jou past! Bij Tuincentrum van den Hurk, in de buurt van Geldermalsen en Leerdam, kun je onder andere: 

Nordmann kerstbomen staan erom bekend dat ze, mits goed geplaatst en verzorgd, voor een echte kerstboom lang mee kunnen gaan. Daarnaast hebben ze de heerlijke authentieke dennengeur die iedereen met Kerst associeert en komen ze bij ons altijd vers van de kweker. Het voordeel van een kunstboom daarentegen is dat ze tot in lengte van jaren meegaan en dat ze geen naalden verliezen. Een kleine kerstboom kan van pas komen wanneer je niet zoveel ruimte tot je beschikking hebt, maar wel de kerstsfeer in huis wil halen. Als laatste kun je kiezen voor een verlichte kerstboom. Deze ontneemt je de jaarlijkse frustratie waarbij je lichtjes uit de knoop moet halen.

Kerstshow kerstboom kopen Tuincentrum van den Hurk 

Kerstboom kopen bij Tuincentrum van den Hurk in Culemborg

Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? Niet alleen kun je bij Tuincentrum van den Hurk de beste kwaliteit kerstbomen kopen, er zijn ook nog een hoop andere voordelen! Zo kan het meeslepen van een kerstboom vermoeiend zijn en daarom wil je de afstand zo kort mogelijk houden. Wij bevinden ons in Culemborg, wat in de buurt is van Tiel, Vianen, Leerdam en Geldermalsen. Voor wie uit één van deze plekken komt zijn wij het zeker waard om langs te komen. En wie weet, misschien veroveren we jouw hart wel met de rest van ons ruime assortiment en ons grote aanbod aan andere prachtige planten en tuinartikelen. Kunnen wij jou binnenkort verwelkomen in ons fijne tuincentrum?

In ons tuincentrum kunt u terecht voor onder andere binnen en buiten artikelen zoals, kamerplanten, vaste planten, tuingereedschap, tuinmeubelen, potterie en nog veel meer. De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag. Tot ziens bij Tuincentrum van den Hurk in Culemborg.

Contact Routebeschrijving
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst